Preloader
Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett! 🚚 🔮

Segítség

Segíthetünk?

Email címünk, amelyen bármikor elérhetsz: info@laava.hu
Szívesen válaszolunk bárminemű kérdésedre Facebook Messenger üzenetben is, általában egy órán belül!

Legfontosabb tudnivalók:

Pontrendszer

Oldalunkon törzsvásárlói pontrendszert működtetünk, mely segítségével a visszatérő vásárlókat jutalmazzuk. Minden elköltött 1.000 Ft után 50 pontot írunk jóvá az email címedre, melyet egy későbbi rendelésed folyamán beválthatsz extra kedvezményre. A beváltás során 1 pont = 1 Ft -ot ér. 🙂

Fizetés

Ajánlott fizetési mód: Bankkártyás fizetés. Weboldalunkon a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Fizetéskor a Barion oldalán keresztül utalsz nekünk, amit mi azonnal megkapunk és elkezdjük a termék előkészítését és feladását. Nincs semmi extra költség, a bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Az összeg sikeres fizetést követően azonnal megérkezik hozzánk, így gyorsabban kézhez kaphatod a rendelésed!

Van lehetőség banki előrutalással is fizetni, ehhez itt találod meg az utalási adatokat:
Kedvezményezett neve:  Pap Anna Tamara ev.
Számlaszám: 16200254-10108501-00000000 (Magnet Bank)
Közlemény: a rendelésed számát írd a közleménybe!

PayPal fizetési mód: PayPal-on keresztül is van lehetőséged fizetni: egyszerű, gyors, biztonságos. Extra költségek nélkül.

Előzetes egyeztetést követően személyes átvételre is van lehetőség. Ebben az esetben kérünk keress meg minket egyik elérhetőségünkön!Utánvétre nincs lehetőség a webshopunkban, ugyanis az túl költséges és nem garantálja jobban a csomag megérkezését sem az előreutalásnál.

Szállítás

A szállítás díja 14.900 Ft összegű rendelés felett ingyenes, alatta 1290 Ft-ért szállítjuk házhoz!

Kristályainkat GLS futárszolgálattal adjuk fel, a csomag a kifizetést követően kb. 1-3 munkanapon belül kerül kézbesítésre a szállítási címen. Feladást követően a GLS rendszere emailben küld értesítést a kiszállítás pontos idejéről (egy 3 órás időintervallum), illetve a megadják a futár telefonszámát és a küldemény státuszát.

Külföldre egyelőre nem szállítunk a weboldalunkról, viszont egyéni emailes vagy Messenger üzenetes megkeresés esetén, megbeszélés alapján külföldre is kiküldjük a csomagot.

További segítség

Visszaküldés, Garancia

Amennyiben a vásárló nem elégedett a termékkel, szabadon visszaküldheti és elállhat a vásárlástól/kérheti a termék cseréjét.

Kérjük, vásárlás előtt vedd figyelembe, hogy ezek természetes ásványok, nem pedig gyárban, öntőformában készült anyagok, így ennél fogva nem tökéletesek. Kisebb repedések előfordulhatnak, ez a természetesség velejárója, s ez adja a kő különlegességét, eredeti báját.

Visszaküldés esetén a szállítási költség a vásárlót terheli.

Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól, s visszaküldi a terméket, csak a termék vételárát fizetjük vissza, a postaköltséget nem.
Amennyiben a vásárló cserét kér, s visszaküldi a terméket, úgy azt az új szállítási költség kifizetése mellett teljesítjük, mely 1735 Ft. Az összeget a „Szállítási költség” termék megvásárlásával teljesítheti, melyről ugyanúgy számlát állítunk ki, mint egy konkrét termékről.

Készlethiány egy terméknél

Igyekszünk termékeinket azonnal pótolni, ha elfogyna bármelyik. Amennyiben érdekel, mikor várható újra készletfeltöltés, keress meg minket elérhetőségeink egyikén és szívesen válaszolunk! Külön kérés esetén felírunk téged egy listára és elsőként szólunk, amint elérhetővé tesszük a weboldalunkon a kiszemelt terméket! 🙂

Bezár
Bezár

Bejelentkezés

Bezár

Kosár (0)

Üres a kosár Adj terméket a kosárhoz!